youtube logo twitter logo instagram logo facebook logo linkedin-logo

Boligerne

Boligernes størrelse varierer fra 55 til 92 m2. Alle boligerne er udstyret med kvalitetsinventar og de anvendte byggematerialer er ligeledes kvalitetsmaterialer. De valgte løsninger i boligerne er gennemtænkte ift. at optimere design samt det at opnå gode indeklimaforhold i boligerne.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer som f.eks. keramiske kogeplader, køle-/fryse-skab, emhætter, indbygningsovn, opvaskemaskine samt kombineret vaske- tørremaskine. Alle hvidevarer i køkkenet er med ”rustfri look”.

Der er i alle lejligheder monteret kvalitetskøkkener, inventar med højglanslåger, emhætte med centraludsugning samt højskabe. Af øvrig inventar kan nævnes højskabe i soveværelse.

Badeværelset er et meget flot flisebadeværelse, hvor der er valgt sorte fliser på gulv samt lyse fliser på væg i bruseområdet. Øvrige vægge er hvidmalet.

Alle gulvene i opholdsrummene er udført som hvidpigmenterede, matlakerede parketgulve i træsorten ask.

Der er mulighed for at få traditionel antenne, internet og telefonforbindelse i lejlighederne.

Der er i tilknytning til alle lejlighederne tilkoblet dørtelefon, som giver den tryghed, der er nødvendig ifm. adgang til opgang til boligerne.